De Grote Clubactie 2019 is gestart!

Steun vanaf vandaag een vereniging bij jou in de buurt. Hiermee steun je hen met het bereiken van hun verenigingsdoelen. Een lot kost € 3,- en daarvan gaat 80% rechtstreeks naar de club. De overige 20% is voor het organiseren van de loterij en het prijzenpakket.

Steun een club

Wil je een vereniging bij jou in de buurt steunen maar is er nog niemand aan de deur geweest? Je kunt ook loten kopen via deze website en direct loten kopen van jouw club!

Hoe werkt dit?

Klik op onderstaande button. Je selecteert de club die je wilt steunen en geeft aan het aantal loten dat je wilt kopen. Je ontvangt je loten dan direct per e-mail. Handig en snel.

Koop hier je lot(en)

Vanaf vandaag nemen ruim 5.000 verenigingen deel aan deze actie waarbij verenigingsleden op pad gaan om zoveel mogelijk loten te verkopen voor hun club. Voor de 47e keer gaan meer dan 250.000 lotenverkopers, vooral jeugdleden, van deur tot deur om loten te verkopen aan familie, vrienden en bekenden. De Grote Clubactie is dé grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland. Vitale verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. De Grote Clubactie helpt verenigingen met het genereren van extra inkomsten en bouwt zo mee aan een actief verenigingsleven in Nederland.

80% van de opbrengst gaat naar de club!

Van elk verkocht lot van € 3,- gaat maar liefst € 2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartjes. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het