Teamprijzen

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje! Zet samen de schouders eronder en haal zoveel mogelijk op voor de club. Wil jij met je hele team kans maken op toffe prijzen? Schrijf je team dan in voor een van de teamprijzen! Hieronder zie je wat jullie kunnen winnen.

Een bioscoopzaal met je team.

Heb jij altijd al eens een bioscoopzaal voor jouw team alleen willen hebben? Stel je maar voor, Lekker in een grote stoel, flinke bak popcorn naast je en genieten van die supervette film samen met je teamgenoten. Klinkt goed, toch? Bij de team-verkoopwedstrijd kun je deze prijs winnen.

Het bezoek begint met een uitgebreide achter-de-schermen-rondleiding door de Vue bioscoop waar je alle geheimen van de filmwereld leert. Daarna bereiden jullie je voor op de film. Je kiest een lekkere snack en een drankje uit. Dan worden de deuren geopend voor jullie privézaal. Kies de beste stoel uit en ga er goed voor zitten. Showtime!

Bobbejaanland

In je buik voel je de spanning opbouwen. Langzaam klim je steeds verder omhoog. Je kijkt nog even naar beneden en dan… neemt de achtbaan waar je in zit een duikvlucht van tientallen meters, gaaf! De rest van de dag ren je samen met je team door het park van de ene attractie naar de andere... De Typhoon, Dreamcatcher, Indiana River, Sledgehammer en nog veel meer te gekke attracties. Als jullie even rustig aan willen doen, kunnen jullie uitblazen in de bootjes. Eventjes lekker dobberen over het water. En daarna weer door naar de Fury!

Gloednieuwe outfit

Op het veld wil je natuurlijk scoren en stralen als een ster. Maar in je oude kloffie gaat dat niet lukken. Met de team-verkoopwedstrijd kun jij een nieuwe sportoutfit voor je hele team winnen. Helemaal strak in het (sport)pak! Wedden dat de tegenstander hiervan onder de indruk is.

Masita steekt jullie helemaal in het nieuw. Dus een nieuwe broek, shirt, schoenen en zelfs een sporttas. Je ziet er uit als een topsporter, nu alleen nog die wedstrijd winnen.

Kids-verkoopwedstrijd 2019

De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?!

Prijzen Kids-verkoopwedstrijd

Clinics 2019

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende sportclinics. Zullen we alvast verklappen wie de topsporters zijn die het superleuk vinden om samen met jou en andere enthousiaste lotenverkopers een leuke, sportieve middag te beleven? Bekijk de persoonlijke pagina's van de sporters!

Bekijk alle clinics

De 20-loten-voucher

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

2e kaartje gratis voor