Het Grote Clubactiepakket

Alle gratis tools voor een succesvolle actie!

Een succesvolle Grote Clubactie

Een succesvolle Grote Clubactie begint bij een goede organisatie, het Grote Clubactiepakket helpt je daarbij. Het pakket bevat namelijk alle tools om jullie Clubactie te laten slagen. We ondersteunen jouw vereniging met promotie-, verkoop- en actiematerialen. Zo vind je heel veel materialen bij de downloads en in de promotiewebshop, deze pagina's kun je vinden in jullie eigen "mijn Grote Clubactie" omgeving achter de inlogbutton. Maar ook op deze pagina vind je materialen voor jullie actie en kun je zien wat er allemaal meegeleverd kan worden bij jullie bestelling in de schatkist.

Wat zit er in de schatkist?

Net als eerder jaren wordt het verkoopmateriaal geleverd in de Grote Clubactie schatkist. Deze kun je tijdens de actie ook gebruiken als inleverbox voor de verkoopboekjes. Maar wat zit er nog meer in de schatkist naast het verkoopmateriaal?

Promotiemateriaal

Het promotiemateriaal kun je gebruiken om jouw Grote Clubactie te promoten op de club en in de buurt. Dit materiaal is bedoeld om mensen te informeren over jullie Clubactie. Wil je extra promotiemateriaal ontvangen? Log dan in op onze website met je inloggegevens en plaats je bestelling.

Posters

Posters zijn er in twee maten Zo krijg je bij je bestelling een A1 poster die je kunt ophangen in en rondom jullie accomodatie. Wil je meer posters ophangen dan kun je ervoor kiezen om de A1 poster zelf te laten drukken bij de plaatselijke copyshop maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de A4 poster, het voordeel van de kleine poster is dat je deze makkelijk zelf kunt printen.

Niet-thuiskaartjes

Staat de lotenverkoper voor een dichte deur? Via het niet-thuiskaartje kunnen kopers bij thuiskomst online (met een QR-code of weblink) alsnog loten kopen van de vereniging.

Bierviltjes

Hebben jullie een eigen kantine? Dan zijn de Grote Clubactie bierviltjes geschikt voor jouw vereniging. Laat bezoekers loten kopen via een QR-code of weblink op de bierviltjes.

Narrowcasting

Promoot jullie clubactie ook in de kantine via de TV-schermen download de video

Lotenmeter

Print de Lotenmeter uit en hang de lotenmeter op zodat iedereen kan zien hoe de actie verloopt.

Schatkist

De schatkist kan gebruikt worden voor het inzamelen verkoopboekjes (de schatkist wordt bij kleine bestellingen niet meegeleverd). Tip: Zet de schatkist op een centraal punt op de vereniging.

Online promopakket

Laat ook online zien dat jullie meedoen met de Grote Clubactie. Plaats banners op je website en verspreid berichten via sociale media.

1.Website banners

Steun onze club
Koop een Superlot

2.Social Media berichten

Aankondiging actie
Start actie
Tijdens de actie

3.Algemeen beeld

Fotomateriaal

Heb jij het nieuwe Grote Clubactie logo al?

Download Grote Clubactie logo

Verkoopmateriaal

Het verkoopmateriaal gebruik je tijdens de actie. Dit materiaal is ter ondersteuning van de verkoop. Wil je extra verkoopmateriaal ontvangen? Log dan in op onze website met je inloggegevens en plaats je bestelling.

Verkoopboekjes

Via dit verkoopboekje geven kopers voor de aankoop van hun lot(en) een eenmalige machtiging af. De machtiging wordt afgegeven door deze handmatig in te vullen in het boekje. (1e 100 boekjes zijn gratis bij je eerste bestelling)

Online verkoopomgeving

Iedere vereniging kan gratis gebruik maken van een eigen online omgeving waar kopers eenvoudig online een lot kunnen kopen. Iedere verkoper kan zijn persoonlijke pagina delen via WhatsApp, social media en e-mail met vrienden en familie.

Superlot(en)

Een Superlot, bestaande uit 50 loten van € 3,-, is uitermate geschikt om te verkopen aan sponsors en lokale bedrijven. Een Superlot is een mooie vorm van mini-sponsoring.

Papieren loten

De papieren loten worden vooraf door de vereniging voor € 0,60 per stuk ingekocht bij de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen contant € 3,- en krijgen een papieren lot.

Actiemateriaal

Het actiemateriaal gebruik je ter ondersteuning van jullie Clubactie. Het actiemateriaal geeft je handvatten voor het organiseren van de Grote Clubactie.

Stappenplan

In het stappenplan wordt uitgelegd hoe jullie vereniging een succesvolle Grote Clubactie kan organiseren.

Klaar-voor-de-start-folder

Om alles uit de actie te halen, hebben we de belangrijkste punten op een rij gezet die jullie daarbij helpen. In deze folder vind je ook een handige checklist. Zo weet je zeker dat je niets vergeet voor jullie Clubactie. Je vindt de checklist meteen op de eerste pagina van de folder.

Lotenverkoopwedstrijden

Loten verkopen doen leden natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als ze zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg aan de lotenverkopers.

Oorkonde lotenverkopers

Geef de lotenverkopers een eigen oorkonde. Zo kunnen ze trots het resultaat laten zien en hebben ze een leuk aandenken van hun bijdrage aan de vereniging.

Cheque met eindbedrag

Deelnemende clubs aan de Grote Clubactie 2019, ontvangen een fysieke cheque in de weken na de trekking in december 2019. Deze kun je dan bijvoorbeeld ophangen in de kantine of een foto delen met lokale nieuwsbladen en sociale media, zodat iedereen weet wat de vereniging heeft opgehaald met de Grote Clubactie 2019.

Lotenverkopers

Zetten jullie leden zich in tijdens de Grote Clubactie voor de vereniging? Geef ze dan op voor leuke win-acties op de lotenverkoperspagina.

Bekijk alle win-acties voor lotenverkopers