Het bestuur

Graag stellen we het bestuur voor welke zorgdraagt voor het dagelijkse toezicht op de Grote Clubactie. Adviseren en controleren zijn daarbij van essentieel belang. Onze bestuursleden hebben affiniteit met en dragen hun steentje bij aan het Nederlandse verenigingsleven.

Paul Depla

Voorzitter Raad van Commissarissen“Al sinds mijn aantreden in het openbaar bestuur zet ik mij in voor sport en bewegen. In facilitaire zin, maar ook voor programma’s waarbij de maatschappij en het verenigingsleven elkaar weten te vinden. De Grote Clubactie maakt zich hard voor een financieel gezond verenigingsleven, de basis voor iedere sportvereniging om sportieve en sociaal maatschappelijke doelen te bereiken. Hier zet ik mij graag voor in”.

Ellis van der Weerden

Vice-voorzitter Raad van Commissarissen“In mijn dagelijks werk zie en voel ik de kracht van het verenigingsleven. Creativiteit en de energie van verenigingsleden is de basis voor een succesvolle actie. De kracht van samen! Niet alleen vanuit mijn werk, maar ook als begeleider van het hockeyteam van mijn dochter zie en ervaar ik hoe waardevol het verenigingsleven is. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

Loeks van der Veen

Secretaris Raad van Commissarissen


"Naast extra inkomsten die deelname aan de Grote Clubactie voor een vereniging kan opleveren, vind ik het ook belangrijk dat (jonge) leden leren samen de schouders onder hun club te zetten en zo bijdragen aan de kern van het verenigingswezen: samen iets doen, bereiken en beleven. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren."

Alfred Algra

Penningmeester Raad van Commissarissen


“De Grote Clubactie maakt zich hard voor een financieel gezond verenigingsleven; daar draag ik als penningmeester graag mijn steentje aan bij. “Fit voor de toekomst, net als de missie van mijn eigen bedrijf”

Wiesje van der Weide

Bestuurslid Sport & Jeugd


“Ik gun het ieder kind de fysieke uitdaging te krijgen om versteld te staan van zijn of haar eigen sportkunsten. De Grote Clubactie stimuleert de waardevolle betrokkenheid van jongeren bij hun club en daar zet ik mij graag voor in.”

  • Over de organisatie
  • Ons team
  • Het bestuur
  • Publicaties
  • Vacatures

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit Nederland. 

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825