Hoe werkt het?

Maak een succes van jullie Grote Clubactie! Wij helpen u graag op weg. Voordat u aan de slag gaat, is het handig om goed voorbereid te zijn en kennis te hebben van een viertal onderdelen:

1. Wat is de Grote Clubactie?

2. Verkoopmethodes 

3. Kosten

4. Stappenplan

Wat is de Grote Clubactie?

Of het nu om sport, hobby of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. Uw vereniging bestelt verkoopboekjes (voor gegevens kopers) en/of loten bij de Grote Clubactie. Uw vereniging verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder
€ 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie. De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en
€ 10.000,- per vereniging!Extra inkomsten

Bijna iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. Elk jaar realiseren ongeveer 6.000 verenigingen via de Grote Clubactie hun doelen. Dus: vorm een energieke werkgroep met betrokken verenigingsleden, bedenk een doel voor de opbrengst en ga aan de slag met de lotenverkoop!

Start 2017: 16 september

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 16 september 2017. Loten mogen t/m 23 november 2017 geregistreerd worden. Na deze periode kunnen jullie het ontvangen bedrag tellen (in geval van: de contante methode of verkoop via contante Superloten) of ontvangt jullie vereniging, na incasso door de Grote Clubactie, de opbrengst van de Grote Clubactie in januari (in geval van: de eenmalige machtigingsmethode, de online methode of de verkoop van Superloten via eenmalige machtiging). Lees hier alles over de beschikbare verkoopmethodes.
Aan de slag?

Heeft u een werkgroep, een doel en de verkoopmethode(s) vastgesteld? Plaats dan uw bestelling en ga aan de slag! Het Stappenplan van de Grote Clubactie helpt u hierbij. Hier leest u stap voor stap hoe u een succesvolle Clubactie op uw vereniging organiseert. Veel succes!

  • Wat is de Grote Clubactie?
  • Verkoopmethodes
  • Kosten
  • Stappenplan

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825