Heb je een niet-thuiskaartje ontvangen?

De verenigingen hebben de mogelijkheid om deze kaartjes in de brievenbus te doen als er niemand thuis is. Zo kun je alsnog de lokale vereniging steunen en online een lot kopen.

Zoek een vereniging

Grote Clubactie 2019

De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 11 december. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar weer veel mooie prijzen te winnen.

Bekijk het prijzenpakket

Is er een verkoper langs geweest?

Hoe kan het dat ik geen lot heb, maar wel een bedankbriefje?

Als je een lot koopt met eenmalige machtiging ontvang je geen fysiek lot, maar een bedankbriefje. Het lotnummer staat bij de afschrijving op je bankafschrift zodra het bedrag geïncasseerd wordt.

Ik heb een niet-thuiskaartje ontvangen. En nu?

De verenigingen hebben de mogelijkheid om deze kaartjes in de brievenbus te doen als er niemand thuis is. Zo kun je alsnog de lokale vereniging steunen en online een lot kopen. Volg hiervoor de stappen op het kaartje.

Hoe kan ik de QR-code scannen?

De nieuwste smartphones hebben tegenwoordig de mogelijkheid om direct vanuit de camera-functie een QR-code te scannen. Hier heb je dus geen aparte QR-code scanner App voor nodig. Je kunt ook direct gaan naar www.clubactie.nl/gemist.

Ga ik met de QR-code ook betalen?

Nee, de QR-code dient alleen als link naar het webformulier om een lot te kopen en de vereniging te steunen. De betaling van een lot gaat via een eenmalige machtiging en dus niet via internetbankieren

Veelgestelde vragen

Door samenwerking sterk!

Door Samenwerking Sterk is de naam van de handbalvereniging in Heemskerk. En dat hebben de leden ook laten zien, tijdens de Grote Clubactie in 2018. Met z’n allen hebben ze voor ruim € 4.200 bijeengebracht. “De penningmeester belde me nog daarover”, lacht Anouk Kort, die de coördinatie van de verkoop voor haar rekening nam. “Zij vroeg zich af of het bedrag wel klopte. Zoveel was het!”

Verenigingen vertellen

Maximale opbrengst voor de club

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.300 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij.

Zoek een vereniging