Trekkingsuitslag 2019

Heb jij een lot gekocht? Check je lot(en) via de lotchecker.

Lotchecker

Heb jij een lot gekocht?

Hoe kan het dat ik geen lot heb, maar wel een bedankbriefje?

Als je een lot koopt met eenmalige machtiging ontvang je geen fysiek lot, maar een bedankbriefje. Het lotnummer staat bij de afschrijving op je bankafschrift zodra het bedrag geïncasseerd wordt.

Hoe weet ik of ik prijs heb?

Donderdag 12 december 2019, een dag na de trekking, wordt de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd. Met behulp van de lotchecker of een PDF-overzicht kun je dan je lot checken.

Wanneer vinden de incasso’s plaats van verkochte loten?

Verkochte loten kunnen vanaf 14 september tot begin december 2019 worden afgeschreven van je rekening, afhankelijk van het moment waarop de vereniging jouw verkochte lot heeft verwerkt.

Veelgestelde vragen

Door samenwerking sterk!

Door Samenwerking Sterk is de naam van de handbalvereniging in Heemskerk. En dat hebben de leden ook laten zien, tijdens de Grote Clubactie in 2018. Met z’n allen hebben ze voor ruim € 4.200 bijeengebracht. “De penningmeester belde me nog daarover”, lacht Anouk Kort, die de coördinatie van de verkoop voor haar rekening nam. “Zij vroeg zich af of het bedrag wel klopte. Zoveel was het!”

Verenigingen vertellen

Maximale opbrengst voor de club

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen geven wij het allerhoogste percentage direct aan het goede doel, namelijk 80%. Jaarlijks kunnen ruim 5.000 verenigingen hun doelen realiseren, vanwege de steun van mensen zoals jij.