Veelgestelde vragen

Heb jij een lot van de Grote Clubactie gekocht? Wat fijn, de vereniging is blij met je steun. Is alles duidelijk? Hieronder vind je de meestgestelde vragen omtrent de Grote Clubactie. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

Niet-thuis kaartje

Ik heb een niet-thuiskaartje ontvangen. En nu?
  • De verenigingen hebben de mogelijkheid om deze kaartjes in de brievenbus te doen als er niemand thuis is. Zo kun je alsnog de lokale vereniging steunen en online een lot kopen. Volg hiervoor de stappen op het kaartje.
Hoe kan ik de QR-code scannen?
  • De nieuwste smartphones hebben tegenwoordig de mogelijkheid om direct vanuit de camera-functie een QR-code te scannen. Hier heb je dus geen aparte QR-code scanner App voor nodig. Je kunt ook direct gaan naar www.clubactie.nl/gemist.
Ga ik met de QR-code ook betalen?
  • Nee, de QR-code dient alleen als link naar het webformulier om een lot te kopen en de vereniging te steunen. De betaling van een lot gaat via een eenmalige machtiging en dus niet via internetbankieren.

Loten kopen

Wanneer vinden de incasso’s plaats van verkochte loten?
  • Verkochte loten kunnen vanaf 14 september t/m eind november 2019 worden afgeschreven van je rekening, afhankelijk van het moment waarop de vereniging jouw verkochte lot heeft verwerkt.
Hoe kan het dat ik geen lot heb, maar wel een bedankbriefje?
  • Als je een lot koopt met eenmalige machtiging ontvang je geen fysiek lot, maar staat het lotnummer op je bankafschrift.
Hoe lang is mijn lot geldig?
  • Loten van de Grote Clubactie zijn één jaar geldig. De loten van 2019 zijn geldig tot en met 11 december 2020. (De loten van 2018 zijn geldig tot en met 12 december 2019.)
Als ik een winnend lot heb, hoe kan ik mijn prijs dan innen?
  • Maak een kopie van je winnende lot en stuur het origineel met een begeleidende brief met je NAW-gegevens (naam-adres-woonplaats-gegevens) in een voldoende gefrankeerde gesloten envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Jouw prijs wordt binnen 6 weken bijgeschreven op je bankrekening of naar je toegestuurd. Als je jouw lot hebt betaald via een eenmalige machtiging, hoef je niets te doen. Binnen zes weken ontvang je jouw prijs automatisch thuis of, in geval van een geldprijs, op je bankrekening.