Steun een vereniging

Steun een vereniging en koop een lot tijdens de Grote Clubactie. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan 80% rechtstreeks naar de vereniging gaat. De Grote Clubactie is 14 september gestart!. Je hebt vanaf de nu tot en met 21 november de tijd om online een lot te kopen. Clubs zijn dankbaar voor jouw steun. Jouw inzet is goud waard!

Koop hier je lot(en)

Koop jij ook een lot?

Vitale verenigingen zijn belangrijk voor een gezonde samenleving. Subsidies vanuit de overheid lopen echter terug en verenigingen hebben het financieel vaak niet breed. Met de Grote Clubactie kunnen verenigingen extra opbrengsten ophalen om hun clubdoelen te realiseren. Verenigingen worden vaak gerund door vrijwilligers en zijn ze afhankelijk van sponsors.

Ze kunnen daarom bijna altijd extra inkomsten gebruiken!
Tijdens de Grote Clubactie gaan jaarlijks 267.000 leden zelf op pad om loten te verkopen en zo extra geld voor hun vereniging te verdienen. Koop jij een lot, dan steun jij de vereniging en maak je bovendien kans op prachtige prijzen, waaronder € 100.000,- of een Volkswagen up.

Door samenwerking sterk!

Door Samenwerking Sterk is de naam van de handbalvereniging in Heemskerk. En dat hebben de leden ook laten zien, tijdens de Grote Clubactie in 2018. Met z’n allen hebben ze voor ruim...

Lees het hele verhaal