Nieuws

Nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt rondom de Grote Clubactie?

Schrijf je in voor de kids-verkoopwedstrijd

15 november 2019 - Heb jij al veel loten verkocht voor je vereniging? Super! Vergeet je dan niet in te schrijven voor de kids-verkoopwedstrijd en maak kans op fantastische prijzen.

Lees verder

Maak kans op een clinic!

12 november 2019 - Wil jij kans maken op een toffe clinic van een topsporter? Vergeet je niet in te schrijven!

Lees verder

Verkoop online extra loten!

7 november 2019 - Heb jij al je loten al verkocht? Goed bezig! Maar wist je dat je online nog extra lootjes kunt verkopen?

Lees verder

Schrijf je in voor de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans!

31 oktober 2019 - De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op een van de 154 fantastische prijzen. Heb jij je best gedaan en voor jouw vereniging zoveel mogelijk...

Lees verder

Verkoop loten en wie weet ga jij skydiven

30 oktober 2019 - Win jij de Nintendo Switch of ga jij voor 3 sessies bij Indoor Skydive Roosendaal? Want ook jij als lotenverkoper maakt kans op één van de ruim...

Lees verder

Verkoop loten en maak kans op supergave prijzen

29 oktober 2019 - Ben jij al aan de slag gegaan om zoveel mogelijk loten te verkopen voor jouw vereniging? Heel goed! Wist je dat jij als lotenverkoper niet alleen...

Lees verder

Win met je hele team een gloednieuwe outfit

24 oktober 2019 - Op het veld wil je natuurlijk scoren en stralen als een ster. Maar in je oude kloffie gaat dat niet lukken. Met de team-verkoopwedstrijd kun jij een nieuwe sportoutfit voor je hele team winnen. Masita steekt jullie helemaal in het nieuw. Dus een nieuwe broek, shirt, schoenen en zelfs een sporttas. Je ziet er uit als een topsporter, nu alleen nog die wedstrijd winnen.

Inschrijven

Met je team naar Bobbejaanland? Dat kan!

23 oktober 2019 - Samen loten verkopen is natuurlijk veel leuker dan alleen! Wil jij met je hele team kans maken een dagje Bobbejaanland? Schrijf je team dan in voor de teamprijzen!

Bekijk de teamprijzen

Win een privébioscoopzaal met je team

22 oktober 2019 - Heb jij altijd al eens een bioscoopzaal voor jouw team alleen willen hebben? Stel je maar voor, Lekker in een grote stoel, flinke bak popcorn naast je en genieten van die supervette film samen met je teamgenoten. Klinkt goed, toch? Bij de team-verkoopwedstrijd kun je deze privézaal voor je team winnen, dus schrijf je in en maak kans op deze te gekke prijs!

Inschrijven

Win een turnclinic van Tisha Volleman

20 oktober 2019 - “Vroeger verkocht ik ook loten voor mijn club! Hoeveel verkoop jij er dit jaar?”

Als je loten verkoopt dan steun daarmee meteen jouw club zoals Tisha dat ook deed. Verkoop jij samen met een vriend(je) of clubgenootje dan is het nog gezelliger. Hebben jullie samen 50 loten of meer verkocht? Dan mag je je aanmelden voor de clinic van Tisha.

Inschrijven

Wil jij leren Freerunnen?

19 oktober 2019 - Salto’s, muurtjes, hoog of laag... Siebe gaat de uitdaging aan. Jij ook?

Is stilzitten niet jouw hobby, maar ben je ook liever aan het rennen, springen en stunten? Dan is de clinic Freerunning echt iets voor jou! Heb jij al met een teamgenoot/vriend(in) 50 loten of meer verkocht? Schrijf je dan nu in.

Inschrijven

Is een volleybalclinic van Maret Balkestein iets voor jou?

18 oktober 2019 - “Meedoen aan de Grote Clubactie levert veel op! Zet jij je ook in voor jouw club?”

Maret Balkestein weet als aanvoerder van het Nationaal Team prima hoe je teams motiveert. Samen met teamgenoten deed ze mee aan verschillende EK’s en WK’s en zelfs ook aan de Olympische Spelen. Dan is volleybal toch echt je passie en dat deelt Maret graag met jullie. Ze kijkt uit naar jouw komst!

Inschrijven

Kans maken op een Taekwondoclinic van Tommy Mollet?

17 oktober 2019 - “Zet samen de schouders eronder en bereik jullie clubdoel!”

Laat je begeleiden door meervoudig kampioen Tommy Mollet. Wist je dat hij in 2012 zelfs de kwartfinale van de Olympische Spelen heeft bereikt? Tommy geeft op woensdag 18 maart 2020 in Tilburg een clinic op olympisch niveau. Doe mee, schrijf je samen met je vriend(in) of teamgenootje in! Wie weet krijgen jullie dan de laatste tips van Tommy.

Inschrijven

Een korfbaltraining van Laurens Leeuwenhoek winnen?

16 oktober 2019 - “Verkoop loten voor jouw club en wie weet zie ik je bij de clinic!”

Wie heeft er meer dan 1.000 goals gescoord tijdens de Korfbal League? Dat is natuurlijk Laurens Leeuwenhoek. Wil jij nog beter leren aanvallen en heb jij tijd en zin om op woensdag 26 februari 2020 in Papendrecht jouw techniek verder te ontwikkelen? Schrijf je dan in voor de korfbalclinic!

Inschrijven

Een training winnen van John de Wolf?

14 oktober 2019 - Schiet en scoor die bal!

Wil jij getraind worden door deze levende legende? Meld je dan aan voor de voetbalclinic en volg in 2020 deze training. Wie weet win jij later, net als John, de KNVB beker met jouw team!

Inschrijven

Win een atletiektraining van Nadine Broersen

13 oktober 2019 - "Met de loten van de grote clubactie wint iedereen"

Of het nu vijfkamp of zevenkamp is, Nadine gaat ervoor! Ben jij net zo enthousiast? Schrijf je dan in voor deze clinic en wie weet krijg jij ook een Nederlands record op jouw naam, hoe tof is dat!

Inschrijven

Wil jij een training van Mink van der Weerden winnen?

11 oktober 2019 - “Houd je doel voor ogen! Verkoop loten en ga voor de winst!”

Ben jij een hockeyfan? Verkoop dan met z’n tweeën 50 loten of meer en schrijf je in voor de hockeyclinic! En misschien ziet Mink jou samen met je vriend(in) of teamgenoot bij de clinic op woensdag 25 maart 2020 in Asten.

Direct naar zijn pagina

Clinics 2019

10 oktober 2019 - Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende...

Lees verder

Als lotenverkoper naar Bobbejaanland of SnowWorld

3 oktober 2019 - Omdat jouw vereniging heel blij is met jouw inzet tijdens de lotenverkoop, krijg jij als je 20 loten of meer verkoopt een 20-loten-voucher. Daarmee kun je gaan zwemmen, trampoline springen, skiën en een dagje naar Bobbejaanland.

Lees verder

Verkoop loten via Whatsapp

18 september 2019 - Wil jij ook online verkopen? Mooi! Dan verkoop je nog meer loten voor jouw club. Met Whatsapp kun je ook loten verkopen. Hoe doe je dat? Heel simpel. Vraag aan je clubcoördinator om jouw persoonlijk verkooplink.

Lees verder

Gebruik jij het niet-thuiskaartje al?

17 september 2019 - Nu de actie begonnen is, ben jij vast al op pad geweest om loten te verkopen. Hoeveel loten heb je al verkocht? Vergeet niet je niet-thuiskaartjes mee te nemen als je loten verkoopt. Wanneer je dan voor een dichte deur staat, kun je het kaartje in de brievenbus stoppen. Zo kunnen mensen toch nog een lot van jouw club kopen.

Lees verder

De Grote Clubactie bij het Jeugdjournaal!

16 september 2019 - Heb jij het ook gezien? De Grote Clubactie was zaterdag 14 september op het Jeugdjournaal te zien. Daarin vertelde de nieuwslezeres waarom de Grote Clubactie zo belangrijk is voor verenigingen. Het geld dat clubs ophalen, gebruiken ze namelijk om de club op te knappen, materialen te vervangen of een activiteit te organiseren.

Bekijk de video

We zijn begonnen!

14 september 2019 - Doet jouw club mee aan de Grote Clubactie 2019, dan mag je vanaf nu loten verkopen! Als lotenverkoper kun je deelnemen aan verschillende leuke win-acties. Wist je dat je bijvoorbeeld een Nintendo Switch kunt winnen?

Lees verder

Piet Paulusma koopt 1e lot

12 september 2019 - De bekende weerman Piet Paulusma heeft het 1e lot van de Grote Clubactie gekocht van zijn oude voetbalvereniging Tzum! Hij kocht het lot van het vrouwenteam en de jeugdleden van de voetbalverening.

Lees verder

Vanavond wordt het 1e lot symbolisch verkocht, bekijk de uitzending op SBS 6

11 september 2019 - Ook al zin om loten te gaan verkopen voor jouw club? Nog een paar dagen geduld! Zaterdag...

Lees verder

De Grote Clubactie start op 14 september

6 september 2019 - Over iets meer dan een week is het zover. Dan start de Grote Clubactie weer. Verkoop jij ook loten voor jouw club? Super, jouw inzet is goud...

Lees verder

Welke bekende Youtuber zet zich in voor de Grote Clubactie?

2 september 2019 - Vandaag onthullen we welke bekende Youtuber op pad gaat voor de Grote Clubactie. De Youtuber die jullie verkopers gaat helpen is...

Lees verder

Nieuw! Het niet-thuiskaartje

8 augustus 2019 - Dit jaar hebben we iets nieuws voor jou: het niet-thuiskaartje. Verkoop jij straks loten via het...

Lees verder

Verkoop jij straks loten via het verkoopboekje?

7 augustus 2019 Super! Jouw inzet is goud waard. Het verkoopboekje van 2019 is namelijk klaar. Er zijn nu al 366.175 verkoopboekjes door verenigingen...

Lees verder

Lotenverkopers winnen judoclinic Kim Polling

29 mei 2019 - Op 29 mei gaf Kim Polling, viervoudig Europees kampioen onder de 70 kilo, een judoclinic aan 36 kinderen, die de clinic wonnen tijdens de Grote Clubactie 2018. De kinderen verkochten, in tweetallen...

Lees verder

Judoclinic van viervoudig Europees Kampioen Kim Polling

16 mei 2019 - Op 29 mei mogen 36 kinderen een judoclinic volgen van deze Europees judokampioen onder de 70 kg!

Lees verder

Tafeltennisclinic voor winnende lotenverkopers

9 mei 2019 - Om 15.30 uur druppelden de eerste kinderen binnen. Opgewonden maar nerveus kwamen ze zich melden. De winnaars kwamen vanuit het hele land. Sommige hadden...

Lees verder

Keepersclinic na Koningsdag groot succes

29 april 2019 - Een dag na het Koningsdag-feest vond de Grote Clubactie keepersclinic plaats in het stadion van FC Den Bosch. De kinderen kwamen uit het hele land en hadden allemaal…

Lees verder

Ben jij benieuwd naar de keepersclinic?

26 april 2019 - Zondag 28 april mogen ruim 30 winnaars van de win-een-clinic-wedstrijd van de Grote Clubactie 2018, een keepersclinic volgen van...

Lees verder

Sanne Wevers geeft turnclinic aan winnaars

26 april 2019 - Sanne Wevers gaf 24 april in de turnhal van de KNGU in Beekbergen een turnclinic voor de 18 winnende tweetallen van de win-een-clinic-wedstrijd van de Grote Clubactie. De eerste kinderen die binnen kwamen...

Lees verder

Een turnclinic van Sanne

23 april 2019 - Sanne Wevers, een bekende naam in de turnwereld. Woensdag 24 april mogen de winnaars van de turnclinic samen met Sanne...

Lees verder

Winnende teams volgen leerzame handbalclinic bij HV Wanroij

19 april 2019 - Zaterdag 13 april was het dan zover en vond deze stoere clinic plaats bij HV Wanroij. Onder leiding van niemand minder dan...

Lees verder

Trainen met de beste hockeyer ter wereld

28 maart 2019 - Gisteren was het dan zover. De winnaars van de win-een-clinic-wedstrijd kregen les van hockeyspeler Robert van der Horst. De clinic werd gegeven bij...

Lees verder

Een clinic van de beste hockeyer ter wereld!

25 maart 2019 - De 3 winnende hockeyteams van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, volgen woensdag 27 maart een hockeyclinic van...

Lees verder

Voetballen met Katja Snoeijs

14 maart 2019 - Twee winnende teams van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, kregen van topvoetbalspeelster Katja Snoeijs een voetbalclinic in...

Lees verder

Hordespringen in de regen

14 maart 2019 - Gisteren was de atletiekclinic van Nadine Broersen. Hoewel de regen met bakken uit de hemel kwam, mocht dat de pret niet...

Lees verder

Les van een Nederlandse kampioene!

12 maart 2019 - De 36 winnaars van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, mogen aanstaande woensdag een atletiekclinic volgen van...

Lees verder

Winnaars voetbalclinic mogen het veld op

11 maart 2019 - Op woensdag 13 maart volgen de winnaars van de win-een-clinic wedstrijd van de Grote Clubactie, een clinic van topvoetbalster...

Lees verder

Winnaar Kids-verkoopwedstrijd

7 januari 2019 - De winnaar van de Kids-verkoopwedstrijd 2018 is bekend! De Playstation 4 is inmiddels uitgereikt aan Bink Ronteltap, van…

Lees verder

Print je eigen oorkonde!

7 december 2018 - De Grote Clubactie 2018 loopt bijna op zijn einde. Jouw vereniging heeft waarschijnlijk een mooie opbrengst behaald, mede…

Lees verder

Winnaar Masita Teamprijs is bekend!

29 november 2018 - Zit de kleding van jouw team vol met gaten? Is de helft van de kleding zoek? Of de kleding te klein? Dan kon jouw team afgelopen maanden meedoen met…

Lees verder

Verbeter je skills met hulp van Sanne Wevers, Nadine Broersen of een van de andere topsporters!

26 november 2018 - Wil jij graag een clinic volgen van topsporters als Sanne Wevers of Nadine Broersen? Vanaf 50 verkochte loten kun jij…

Lees verder

Coördinator Sjitske is trots!

19 november 2018 - Coördinator Sjitske van vereniging Sporting Badhoevedorp is ontzettend trots op de verkopers van de club. De kids wisten dit jaar met…

Lees verder

Heb jij al een 20-loten voucher gekregen?

12 november 2018 - Heb jij voor je vereniging 20 loten verkocht? Dan heb je de 20-loten voucher verdiend! Dan ontvang je van jouw clubcoördinator een gratis…

Lees verder

Maak kans op een Playstation 4!

9 november 2018 - Heb jij veel lootjes verkocht voor je vereniging? Schrijf je dan in voor de Kids-verkoopwedstrijd. Dan maak je namelijk kans op een…

Lees verder

Tip van Zoë

8 november 2018 - Verkoper Zoë heeft een tip voor jullie! Ga jij nog langs de deuren om loten te verkopen? Zeg de kopers dan wat het doel is van de…

Lees verder

200 loten verkocht met je team?

6 november 2018 - Ben jij met je team al zo goed bezig geweest dat jullie 200 loten hebben verkocht? Meld je dan aan om kans te…

Lees verder

Win een clinic van Kim Polling

27 oktober 2018 - Wil jij kans maken op een clinic van 4-voudig Europees Kampioen Kim Polling? Verkoop dan met zijn tweeën 50 loten en

Lees verder

Win een turnclinic van Olympisch kampioen Sanne Wevers

26 oktober 2018 - Wil jij een turnclinic winnen van Olympisch kampioen Sanne Wevers? Verkoop dan met zijn tweeën 50 lootjes en ...

Lees verder

Stijn heeft er veel verkocht!

10 oktober 2018 - Stijn Wahlen uit Mijdrecht is blij! Hij heeft namelijk al 90 loten verkocht voor zijn vereniging. Een topprestatie van…

Lees verder

Win jij de atletiekclinic van Wereldkampioen vijfkamp Nadine Broersen?

25 september 2018 - Wil jij kans maken op de atletiekclinic van Wereldkampioen vijfkamp, Nadine Broersen? Verkoop dan minimaal...

Lees verder

Mila en Isa verkopen loten voor Hockey Club Nijkerk

19 september 2018 - De zusjes Mila en Isa hebben al 2 boekjes vol om het nieuwe clubhuis van Hockey Club Nijkerk compleet…

Lees verder

Grote Clubactie bij het Jeugdjournaal

15 september 2018 - Vandaag is de Grote Clubactie gestart! Het Jeugdjournaal bezocht vandaag voetbalvereniging JEKA om ze op...

Lees verder

Jochem en Stan hebben nieuws voor jou...

15 september 2018 - Jochem en Stan hebben nieuws voor jou! Wist je namelijk al dat je met de Kids-verkoopwedstrijd ontzettend gave...

Lees verder

De Grote Clubactie 2018 is begonnen!

15 september 2018 - De Grote Clubactie 2018 is begonnen! Ga jij al snel op pad om loten te verkopen voor je vereniging? Check hier dan de tips van…

Lees verder

Sanne Wevers ontvangt 1e lot

13 september 2018 - Het eerste lot van de Grote Clubactie 2018 is uitgereikt! Jeugdleden van turnvereniging CSC ’45 reikten het eerste lot van de Grote Clubactie uit aan…

Lees verder