Verkoop loten en win!

Loten verkopen doe je natuurlijk voor de club. Maar het is wel zo leuk als je zelf ook nog extra wordt beloond! Ook dit jaar geeft de Grote Clubactie weer veel gave prijzen weg aan de lotenverkopers.

Prijzen 2019

Inschrijven voor de winacties is helaas niet meer mogelijk. De winnaars van de prijzen worden spoedig geïnformeerd over hun gewonnen prijs.

Teamprijzen

Samen loten verkopen is natuurlijk leuker dan in je eentje! Zet samen de schouders eronder en haal zoveel mogelijk op voor de club. Wil jij met je hele team kans maken op toffe prijzen? Schrijf je team dan in voor een van de teamprijzen!

Bekijk alle teamprijzen

Kids-verkoopwedstrijd 2019

De beste lotenverkopers van 2019 maken kans op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita. Waar wacht je dus nog op?!

Prijzen Kids-verkoopwedstrijd

Clinics 2019

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie in samenwerking met verschillende topsporters maar liefst 8 verschillende sportclinics. Zullen we alvast verklappen wie de topsporters zijn die het superleuk vinden om samen met jou en andere enthousiaste lotenverkopers een leuke, sportieve middag te beleven? Bekijk de persoonlijke pagina's van de sporters!

Bekijk alle clinics

De 20-loten-voucher

Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher na 2 oktober op je vereniging.

2e kaartje gratis voor

Kidsverkoopwedstrijd - Clinics - Teamprijzen

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de winacties. De winnaars van een prijs worden spoedig geïnformeerd.