20-loten-actie

05 oktober 2017, 15:47 uur


Clubcoördinatoren opgelet: check uw mailbox! Afgelopen week heeft u de 20-loten-voucher ontvangen! Lotenverkopers die 20 loten of meer verkopen ontvangen een gratis entreekaart* voor een dagje uit en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. 

De 20-loten-actie

Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart* voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes, Madame Tussauds en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. De voorwaarden per actie staan vermeld op de coupon.

De ’20-loten-actie’ is bedoeld voor verenigingen om de verkoop van Grote Clubactie loten te bevorderen. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee aan deze actie. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ in oktober digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. 

Andere acties voor verkopers
Gedurende de actieperiode organiseert de Grote Clubactie meerdere (win)acties om lotenverkopers te motiveren. Bekijk de Kids-website voor meer informatie.

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825