20-loten-actie

05 oktober 2017, 15:47 uur


Clubcoördinatoren opgelet: check uw mailbox! Afgelopen week heeft u de 20-loten-voucher ontvangen! Lotenverkopers die 20 loten of meer verkopen ontvangen een gratis entreekaart* voor een dagje uit en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. 

De 20-loten-actie

Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart* voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes, Madame Tussauds en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. De voorwaarden per actie staan vermeld op de coupon.

De ’20-loten-actie’ is bedoeld voor verenigingen om de verkoop van Grote Clubactie loten te bevorderen. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee aan deze actie. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ in oktober digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. 

Andere acties voor verkopers
Gedurende de actieperiode organiseert de Grote Clubactie meerdere (win)acties om lotenverkopers te motiveren. Bekijk de Kids-website voor meer informatie.

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825