Berekening chequebedrag

09 januari 2019, 11:46 uur


De Grote Clubactie van 2018 is succesvol verlopen. We kijken terug op een mooi jaar waarin duizenden verenigingen in Nederland prachtige bedragen hebben opgehaald. In totaal hebben jullie maar liefst bijna € 9 miljoen opgehaald! 

Deel het resultaat
Bijna elke vereniging heeft inmiddels per post een gedrukte cheque ontvangen. Geef deze cheque een opvallende plek in het clubhuis of de kantine en deel het resultaat met heel de vereniging en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes. Let op: het bedrag op de cheque kan enkele euro’s afwijken van de daadwerkelijke opbrengst, i.v.m. de eventuele verkoop van contante loten en/of eventuele storneringen.*


Maak kans op een clubtafel!
Doe mee aan de #vierhetsucces-actie! Verzamel zoveel mogelijk clubleden en maak een creatieve foto van jullie en de cheque! Plaats deze foto op social media en gebruik #vierhetsucces. En maak kans op een clubtafel in de kleuren van jouw club!


Berekening opbrengst cheque
De berekening van het bedrag op de cheque is als volgt tot stand gekomen: het totaal aantal verkochte loten maal €2,40 minus eventuele incassokosten. Let op: gestorneerde loten dien je vooraf van het totaal aantal verkochte loten af te halen. Wil je een uitgebreidere uitleg? Bekijk dan de webpagina: clubactie.nl/opbrengst


Uitbetaling opbrengst 31 januari 2019
De uitbetaling van de loten die verkocht zijn via eenmalige machtiging, online of Superlot (eenmalige machtiging) vindt plaats omstreeks woensdag 31 januari 2019.

Tot volgend jaar!
Veel succes met het realiseren van jullie doelen. We verwelkomen jullie in september graag weer om ook dan een prachtige actie neer te zetten!

* De verkoop van contante loten is meegenomen in de cheque om een compleet overzicht te geven van de totale opbrengst. Echter, heb je het bedrag van deze loten al contant ontvangen, dus zal de Grote Clubactie ook geen bedrag meer hoeven te verrekenen (dat is al bij de aanschaf en de verkoop van contante loten gebeurd). Hierdoor zal de afdracht, indien je ook contante loten hebt verkocht, dus afwijken van het bedrag op de cheque. Na het opmaken van de cheques kunnen er nog storneringen worden verwerkt, wat tevens kan leiden tot een afwijking in het bedrag.


Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825