Een pretpark-toegangskaart voor 20 loten*

29 augustus 2014, 09:04 uur


Help het doel van jouw club te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Want ieder verkocht lot levert jouw vereniging € 2,40 op. Verkoop jij 20 of meer loten? Dan krijg je van jouw clubcoördinator een cadeautje: een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland geldig in combinatie met 1 volbetalende persoon*. Mooi toch? Zo winnen jij én je club!


De Grote Clubactie-coördinator van jouw vereniging houdt bij hoeveel loten je verkoopt. Je krijgt dus vanzelf bericht wanneer je recht hebt op jouw toegangskaart. Veel succes en plezier!


*Voorwaarden per attractiepark: 


Duinrell

Tegen inlevering van de kortingsbon bij de kassa van Duinrell krijgt men het tweede entreekaartje gratis. De kortingsbon is geldig tot en met 31 december 2015. Afhankelijk van het seizoen is de korting te gebruiken voor het attractiepark of Tikibad. 
- Tijdens het zomerseizoen t/m 26 oktober 2014 (m.u.v. 27 en 28 september) én van 4 april t/m 25 oktober 2015) is de korting te gebruiken voor het attractiepark (exclusief Tikibad). 
- Tijdens het winterseizoen (27 oktober 2014 t/m 29 maart 2015) is de korting te gebruiken voor het Tikibad.

Korting te gebruiken voor 2e en 4e persoon (niet voor 6e, 8e etc.), niet geldig in combinatie met overige acties/kortingen, niet inwisselbaar voor contanten, niet geldig tijdens exclusieve evenementen. Kijk voor exacte openingstijden en veiligheidsregels op www.duinrell.nl.


Slagharen

Tegen inlevering van de kortingsbon krijgt 1 persoon gratis toegang tot Attractiepark Slagharen in combinatie met 1 volbetalende persoon. De korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. De kortingsbon is geldig t/m 1 juli 2015. www.slagharen.com


Bobbejaanland

Tegen inlevering van de kortingsbon krijgt 1 persoon gratis toegang tot Bobbejaanland in combinatie met 1 volbetalende persoon. Deze bon is niet geldig bij voorverkoop tickets, niet geldig voor scholen en groepen, niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere actie/promoties. Kijk op www.bobbejaanland.be voor de openingsdagen.  


Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825