Kvv Quick’20 wint Masita Teamprijs

07 maart 2018, 09:32 uur


Met maar liefst 129 Superloten mocht Kvv Quick’20 zich in 2017 ‘winnaar van de Masita Teamprijs t.w.v. € 2.000,-‘ noemen. Kvv Quick’20 heeft er voor gekozen om met deze prijs te besteden aan materialen voor een internationaal toernooi dat de vereniging organiseert.

De winnaar
De coördinator van Quick’20, Desirée, vond het geweldig om te horen dat Quick’20 de winnaar was van de Masita Teamprijs. ‘’Met deze prijs werd alle inzet van de lotenverkopers én de begeleiding beloond. Het was veel werk, maar het resultaat mag er wezen.’’

‘’De kracht zit ‘m toch echt in de persoonlijke benadering’’
Desirée besloot na een tevergeefse poging om clubs te mailen over de Superloten, om het anders aan te pakken. Door vol enthousiasme maar liefst 375 bedrijven in de omgeving te bezoeken, gingen de Superloten als warme broodjes over de toonbank bij Kvv Quick’20. De tip van Quick’20 is dan ook om echt persoonlijk de bedrijven in de omgeving te bezoeken. Als je als bedrijf een superlot hebt gekocht bij Quick’20, komt je logo een jaar lang in het clubgebouw van de vereniging te hangen!

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825