Opbrengst verhogen met 50%

20 december 2016, 11:54 uur


Op maandag 12 december kregen alle deelnemers van de Grote Clubactie hun cheque uitgereikt tijdens een feestelijke avond bij INTERSPORT. De Grote Clubavond was ook dit jaar een groot succes waarbij mooie bedragen werden gepresenteerd, bij elkaar gebracht door al die lotenverkopers met hart voor hun club.

Opbrengst verhogen met 50%!
ISBC Sport (bekend van o.a. Masita Sportswear) is als partner van de Grote Clubactie gigantisch trots op de landelijke opbrengst van ruim €8,4 miljoen! ISBC Sport verheugt zich er nu al op om iedere club in de gelegenheid te stellen om nog meer uit de opbrengst van de Grote Clubactie te halen. Besteedt uw club namelijk zijn of haar cheque bij één van de ISBC Sport merken? Dan verhoogt Masita jullie opbrengst met 50%, zodat jullie nog meer leden kunnen kleden en nog een team extra van ballen en andere trainingsmaterialen kunnen voorzien. Naast de opbrengstverhoger voor clubs blijft de 65% korting op één artikel naar keuze voor lotenverkopers die 20 loten of meer verkochten nog geldig tot 31 mei 2017. Daarnaast is ISBC Sport momenteel druk met het uitleveren van de bijna 200 prijzenpakketten aan de prijswinnaars van de Grote Clubactie 2016. 

Assortiment ISBC Sport 
Met merken als Masita Sportswear, Sells goalkeeper products, Stag Hockey en Stag Tafeltennis heeft ISBC Sport voor elke sportclub de juiste materialen in huis. Of het nu gaat over het aankleden van een team (of club), hockeysticks of over trainingsmaterialen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de opbrengstverhoger voor uw club? Klik dan hier of neem contact op met ISBC Sport via 0475 429 033 of n.vanmierlo@isbcsport.com. 
Meer informatie over de 20-loten-actie krijg je bij je clubcoördinator. 


Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825