Zondag weer een nieuwe aflevering Clubliefde

15 maart 2019, 12:00 uur


Zondag 17 maart is het weer zover. De 3de aflevering van Clubliefde wordt uitgezonden! Het tv-programma gaat langs bij verschillende clubs die zijn opgegeven door jeugdleden, die een wens hebben voor hun club of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan nieuw materiaal, het renoveren van een vervallen kleedruimte of het opknappen van de kantine.


Nieuwe inrichting van clubhuis
In deze aflevering vraagt Annemarie van de Hockeyclub Leerdam hulp om geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis. Hun club gaat namelijk verhuizen. Op de nieuwe locatie wordt ook een nieuw clubhuis gebouwd. Maar dat moet wel nog ingericht worden. De ambassadeurs van de Grote Clubactie, Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen, gaan met de jeugdleden aan de slag. Ze geven de dames een training over hoe je het best een lot verkoopt tijdens de Grote Clubactie. Daarna gaan de meiden langs hun familieleden om loten te verkopen.


Meest bevlogen lid
In deze aflevering van Clubliefde wordt er gesproken met een bevlogen en betrokken lid. Bij Hockeyclub Leerdam is dit Toosje Idema. Ze coacht teams, heeft in het bestuur gezeten en speelt zelf ook graag een potje hockey. Leden zoals Toosje zorgen ervoor dat de club blijft voortbestaan. Mede dankzij hun inzet kan iedereen blijven sporten en genieten op de club.Ben je benieuwd hoe Annemarie en haar teamgenoten het aanpakken om genoeg geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe clubhuis? Kijk dan 17 maart op RTL 4 om 16.30 uur naar Clubliefde.

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825