Wat is de Grote Clubactie?

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.


Extra inkomsten
Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

Of het nu om sport, muziek of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.


Ons doel
De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots op een jaarlijkse opbrengst van maar liefst €9.000.000,- voor deelnemende verenigingen! 

Samen sterk voor de club!
Doe mee met de Grote Clubactie

Het idee is eigenlijk heel simpel. Je vereniging verkoopt loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas! Zo wordt ieder jaar €9.000.000,- verdeeld onder deelnemende verenigingen.
80%
80% van de omzet gaat naar je club
1.500,-
opbrengst
Gemiddeld €1.500,- per club
7.000
clubs
Ruim 7.000 deelnemende clubs
Schrijf je vereniging in en doe mee!

Meer info nodig?

Overtuig jouw bestuur om ook mee te doen met de Grote Clubactie. Download snel de folder en stuur deze door. Zorg ervoor dat jouw vereniging dit jaar ook die extra inkomsten verdient.

Download de flyer

'Samen voor een mooi resultaat'

Opbrengst: € 5.300 ,-
Doel: Clubproject Positief coachen
Lees meer Succesverhalen

'Jeugdleden zorgen voor succes'

Opbrengst: € 2.055,-
Doel: Aanschaf materialen en organiseren evenementen
Lees meer Succesverhalen

'We hebben dit jaar veel plezier beleefd'

Opbrengst: € 3.034 ,-
Doel: Overdekte voederbakken
Lees meer Succesverhalen

Hulp nodig bij de organisatie?

Wij staan voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825