Ons team

Dit zijn de gezichten achter onze organisatie. Met een relatief klein team organiseren wij ieder jaar met veel enthousiasme de landelijke Grote Clubactie. Onze inspiratie komt voort uit onder andere de passie voor ons vak en de betrokkenheid bij het verenigingsleven.

Frank Molkenboer

Algemeen directeur

"Het verenigingsleven is de hoeksteen van onze samenleving. Daar zet de Grote Clubactie zich graag voor in!"

Anouk Hoornweg

Servicedesk Medewerker | Management Assistente

"Door het contact met verenigingen kunnen wij hun zo persoonlijk mogelijk ondersteunen."

Marijke Soeter

Coördinator Communicatie

“Door een duidelijke communicatie en een juiste planning worden clubs feilloos door hun actie begeleid.”

Debbie van Beers

Adviseur Communicatie en PR

“Door de inzet van verschillende PR-activiteiten en de media dragen we bij aan de bekendheid van de Grote Clubactie voor deelnemende verenigingen.”

Guido Wiskerke

Manager Loterijen

"Met de doorontwikkeling van de Grote Clubactie gaan wij een nog grotere bijdrage leveren aan het verenigingsleven."

Annemiek de Bont

Database Marketeer

"(Cijfermatige) kennis van de deelnemende verenigingen, zorgt ervoor dat wij ze optimaal kunnen ondersteunen."

Marjolein Schraven

Adviseur Online Marketing & Communicatie

"Door de behoeftes van verenigingen goed in kaart te brengen, kunnen we verenigingen op een persoonlijke manier een helpende hand bieden."

Sven Brok

Accountmanager

“samen met verenigingen en partners inspannen om het verenigingsleven in Nederland te ondersteunen en nog gezonder te maken!”

Hilde van Suijlekom

Controller

“Een bijdrage leveren zodat het Nederlandse verenigingsleven financieel gezond blijft.”

Jacques Vinken

Financieel medewerker

“De financiële administratie voor verenigingen en prijswinnaars vlekkeloos laten verlopen.”

Tim Heuvelmans

Algemeen medewerker

"Streven naar een goed resultaat door op het juiste moment de beste ondersteuning te bieden"

Het bestuur

Graag stellen we het bestuur voor welke zorgdraagt voor het dagelijkse toezicht op de Grote Clubactie. Adviseren en controleren zijn daarbij van essentieel belang. Onze bestuursleden hebben affiniteit met en dragen hun steentje bij aan het Nederlandse verenigingsleven.

Paul Depla

Voorzitter Raad van Commissarissen

“Al sinds mijn aantreden in het openbaar bestuur zet ik mij in voor sport en bewegen. In facilitaire zin, maar ook voor programma’s waarbij de maatschappij en het verenigingsleven elkaar weten te vinden. De Grote Clubactie maakt zich hard voor een financieel gezond verenigingsleven, de basis voor iedere sportvereniging om sportieve en sociaal maatschappelijke doelen te bereiken. Hier zet ik mij graag voor in”.

Ellis van der Weerden

Vice-voorzitter Raad van Commissarissen

“In mijn dagelijks werk zie en voel ik de kracht van het verenigingsleven. Creativiteit en de energie van verenigingsleden is de basis voor een succesvolle actie. De kracht van samen! Niet alleen vanuit mijn werk, maar ook als begeleider van het hockeyteam van mijn dochter zie en ervaar ik hoe waardevol het verenigingsleven is. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

Loeks van der Veen

Secretaris Raad van Commissarissen

"Naast extra inkomsten die deelname aan de Grote Clubactie voor een vereniging kan opleveren, vind ik het ook belangrijk dat (jonge) leden leren samen de schouders onder hun club te zetten en zo bijdragen aan de kern van het verenigingswezen: samen iets doen, bereiken en beleven. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren."

Alfred Algra

Penningmeester Raad van Commissarissen

“De Grote Clubactie maakt zich hard voor een financieel gezond verenigingsleven; daar draag ik als penningmeester graag mijn steentje aan bij. “Fit voor de toekomst, net als de missie van mijn eigen bedrijf”

Wiesje van der Weide

Bestuurslid Sport & Jeugd

“Ik gun het ieder kind de fysieke uitdaging te krijgen om versteld te staan van zijn of haar eigen sportkunsten. De Grote Clubactie stimuleert de waardevolle betrokkenheid van jongeren bij hun club en daar zet ik mij graag voor in.”

Geschiedenis

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat. Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe.