Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel. Samen met alle clubleden zetten jullie de schouders eronder en verkoop je loten. Aan familie, vrienden, buren of willekeurige voorbijgangers; het maakt niet uit. Zij maken kans op leuke prijzen, jouw club verdient een aardig bedrag. Van de opbrengst gaat namelijk 80% direct naar de clubkas van jullie vereniging!

Waarom meedoen?

  1. 80% van de omzet gaat naar jouw club
  2. Je spekt de clubkas, gemiddeld € 1.700,- opbrengst
  3. Het draagt bij aan het clubgevoel, samen de schouders eronder
  4. Je doet het niet alleen, wij helpen je met een stappenplan en tips
  5. Je betrekt de lotenkopers bij de club

Wil je jouw vereniging direct inschrijven?

Top, jouw inzet is goud waard!

Direct inschrijven

Ben je benieuwd hoe het werkt?

Dat snappen we!

Meer informatie opvragen

Grote Clubactie.

Supporter van de mooiste momenten.

Alle tijd die je doorbrengt op je club of vereniging; het levert ontzettend veel herinneringen en mooie momenten op. De Grote Clubactie is supporter van die mooie momenten en draagt het verenigingsleven in Nederland al meer dan 45 jaar een warm hart toe. Ieder jaar organiseren we een loterij. Door het verkopen van loten, krijgen duizenden verenigingen jaarlijks een financiële stimulans.
Zo draagt de Grote Clubactie indirect bij aan de aanschaf van nieuwe goaltjes, het vieren van een jubileum of zelfs de bouw van nieuwe kleedkamers. 80% van de opbrengst gaat namelijk direct naar de clubkas. Alle soorten verenigingen kunnen deelnemen. Groot, klein, sport of cultuur; ze kunnen allemaal met de Grote Clubactie extra inkomsten genereren!

Servicedesk