Superlot

Wat is het Superlot?
In 2013 introduceerde de Grote Clubactie een nieuw soort lot: het Superlot! Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de inkomsten voor je vereniging te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van €150,- (50 x €3 per lot), waarvan 80% (minus eventuele incasso- en verzendkosten*) naar de vereniging gaat. Voor de Superloten is er een speciale, aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. €5.000,-) voor jouw vereniging! Met de aanschaf van een Superlot, geeft de koper jouw club dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper zelf is het Superlot ook interessant: hij ontvangt 50 reguliere loten waarmee hij zijn winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij aanzienlijk vergroot. Superloten zijn ideaal om te verkopen aan sponsoren en bedrijven die betrokken zijn bij jullie vereniging. Een nieuwe markt ligt voor je klaar! Vergroot de inkomsten voor je club, verkoop Superloten.
* Incassokosten zijn €0,10 per geregistreerde aankoop en verzendkosten zijn, afhankelijk van de grootte van het pakket, €4,- voor een klein pakket en €7,50 voor een groot pakket.


Superloten bestellen
Het bestellen van Superloten kan via de bestelmodule. Je kunt deze vinden door in deze toolbox (MijnGroteClubactie) te klikken op 'Mijn Bestellingen'.

Superloten registreren
Heb je een Superlot verkocht, dan dien je deze te registreren. Dit is mogelijk bij het onderdeel 'Verkochte Loten' in deze toolbox (MijnGroteClubactie). Daar vind je de mogelijkheid om een Superlot toe te voegen.

Bezig met verwerken, een moment svp