Vacatures

Onze inspiratie komt voort uit onder andere de passie voor ons vak en de betrokkenheid bij het verenigingsleven. Wil jij onderdeel zijn van een gedreven en enthousiast team? Kom werken bij de Grote Clubactie!

Medewerker Verenigingsondersteuning (Student)

Is harde sales niks voor jou, maar wil je wel bijverdienen in de communicatie-/commerciële wereld? Wil jij naast je studie 2 tot 4 avonden per week werken, in de weekenden vrij zijn en ben je niet bang om de telefoon te pakken? Met een enthousiast team van studenten helpen we verenigingen die extra inkomsten nodig hebben en interesse hebben in de Grote Clubactie. Pas jij daarbij?

Vacature

Erkend leerbedrijf

De Grote Clubactie biedt diverse mbo- en hbo-studenten de mogelijkheid om stage te lopen of afstudeeropdrachten bij de Grote Clubactie te voltooien. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft de Grote Clubactie benoemd tot erkend leerbedrijf. Mbo-studenten kunnen bij een erkend leerbedrijf het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen. Ze doen werkervaring op en leren de fijne kneepjes van het vak. Door studenten te helpen opleiden, draagt de Grote Clubactie bij aan hun toekomst.

Meer informatie

Nationale Stichting Grote Clubactie

Bezoekadres

Apennijnenweg 16, 5022 DV Tilburg

Postadres

Postbus 440, 5000 AK Tilburg

Telefoon

013 – 455 28 25

E-mail

info@clubactie.nl

SBI-code: 88999 | RSIN-nr: 009581686