Nationale Sport Vakbeurs 2019

Op 13 & 14 november 2019 vindt voor de 8e keer de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Dit is dé facilitaire sportbeurs van Nederland en België en wij zijn erbij!
We zijn te vinden bij standnummer 264

Gratis toegangstickets

De Grote Clubactie

Bezoek ons op één van deze dagen; we zijn te vinden bij standnummer 264

Wist je dat de Grote Clubactie dé grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland is? Vitale verenigingen zijn de basis voor een gezonde samenleving. De Grote Clubactie helpt verenigingen met het genereren van extra inkomsten en bouwt zo mee aan een actief verenigingsleven in Nederland.

Verenigingen hebben het niet altijd makkelijk

Tijd en geld zijn schaars door minder leden, minder vrijwilligers en/of minder subsidies. Tegelijkertijd zien we de hang naar verbondenheid, rondom een gemeenschappelijk gedeelde interesse. Daarin kunnen en zullen verenigingen een belangrijke rol blijven spelen en zien we de Grote Clubactie als een belangrijk hulpmiddel. Dit doen we al sinds 1972 met een jaarlijkse loterij, maar ook met andere ondersteunende activiteiten. Ook wij blijven innoveren dus laat je informeren en kom sparren over de mogelijkheden voor jouw vereniging.

Het is niet enkel informatief: met jouw bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs maak je kans op € 425,- voor jouw club!

Win € 425,- voor jouw club!

Hoe werkt het?

Tijdens het bezoek aan de Nationale Sport Vakbeurs ontvang je een flyer met daarop een QR-code. Scan deze code, vul je gegevens in en je maakt automatisch kans. Heb je geen flyer ontvangen? Geen probleem, want aanmelding voor deze winactie kan ook bij onze stand (nr 264).

Trekking

Elke beursdag zijn er 4 trekkingen, te weten om 12.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Door deelname maak je kans op € 425,- voor jouw club. Misschien geeft dat net de doorslag om materialen te bestellen, het clubfeest een extra feesttintje te geven of wellicht heb je al een andere invulling. Meld je aan!

Actievoorwaarden

De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland en België.

In 2019 zal ‘Sportvereniging van de toekomst’ het thema vormen voor de doelgroep sportbestuurders en voor de sportambtenaren geldt dit jaar het thema ‘Sportaccommodatie van de toekomst'.

De Nationale Sport Vakbeurs is het unieke concept, waar gerenommeerde toeleveranciers en dienstverleners uit de sportwereld samenkomen met gemeenten/sportambtenaren en bestuursleden van de sportverenigingen uit Nederland en België. Tevens worden er tijdens de beurs diverse kennissessies georganiseerd met actuele thema's voor zowel gemeenten als sportverenigingen.

De Nationale Sport Vakbeurs wordt georganiseerd door ZPRESS Events en zal in november 2019 voor de achtste keer plaatsvinden. In november 2018 trok de Nationale Sport Vakbeurs 7.634 unieke bezoekers en 230 exposanten, met een beursvloer oppervlakte van 12.000 m2.

Meer informatie