Extra inkomsten voor jouw vereniging

Benieuwd wat de Grote Clubactie voor jouw vereniging kan betekenen? Lees alles over de actie op onze website of vraag de digitale informatiefolder aan.

Vraag informatie aan
80%

van de omzet gaat naar je club!

1.700,-

Gemiddelde opbrengst per vereniging

5.000+

Deelnemende verenigingen

Doe mee!

Schrijf je vereniging in

Marco Koetsier

Voorzitter sponsorcommissie VV Jonathan

"De Grote Clubactie is een van de instrumenten om geld op te halen"

Opbrengst 2019 € 16.119,-

Waarom doen verenigingen mee?

  • 80% gaat direct naar de clubkas
  • Deelname is gratis
  • Clubs kunnen gebruik maken van handige tools zoals een (online) promotiepakket
  • Landelijke bekendheid, al bijna 50 jaar
  • Persoonlijke en servicegerichte organisatie

Wij willen deelnemen

Als jij jouw tennisclub hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en jullie verkoopmateriaal te bestellen.

Het verkoopmateriaal ontvang je begin september en mogen vanaf de start op 19 september 2020 t/m eind november verkocht worden.

Schrijf je vereniging in!

Vrijwilliger(s) gezocht?

Wil jouw vereniging graag meedoen met de Grote Clubactie, maar zoeken jullie nog vrijwilliger(s) om het te organiseren? Geen probleem, wij helpen je hier graag bij!

Deel de video hiernaast op jullie socialmediakanalen of website
en werf zo vrijwilligers!

5.000+ verenigingen gingen julie voor in 2019

Benieuwd hoe andere verenigingen het gedaan hebben tijdens de Grote Clubactie 2019? Klik hieronder op een van de hobby-, cultuur- of sportverenigingen en lees alle facts van jouw gekozen verenigingstak.

Jouw inzet is goud waard

We besteden heel wat tijd op de club. Aanmoedigen, vergaderen, klussen en alles daartussen. Iedereen zet zich in voor de club, zodat we samen mooie momenten beleven. En zijn er nieuwe goaltjes nodig, of geld voor een jubileum? Dan gaan we loten verkopen. Dus meld je vereniging nu aan voor de Grote Clubactie. Jouw inzet is goud waard.

Direct aan de slag? Dat kan!

Als jij jouw vereniging hebt ingeschreven voor de Grote Clubactie krijg je inloggegevens voor op onze website. Zodra je ingelogd bent, heb je de mogelijkheid om je verenigingsgegevens bij te werken en jullie verkoopmateriaal te bestellen. Het verkoopmateriaal ontvang je begin september en mogen vanaf de start op 19 september 2020 t/m eind november verkocht worden.

Schrijf je vereniging direct in!

Over de Grote Clubactie

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Wij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de lotenverkopende clubs gaat.

Wij zien het als onze taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud. Iedereen die ons en de deelnemende clubs steunt, op welke manier dan ook, dragen wij een warm hart toe. Hun inzet is goud waard!

Over ons