<      Succesverhalen

Extra inkomsten voor het jubileum!

Irma Heijkants
Clubcoördinator

€ 420,-
Doel: Jubileum

Running Blind viert, net als de Grote Clubactie, in 2017 een jubileum. Om die reden hebben zij in 2016 voor het eerst meegedaan met de Grote Clubactie. Running Blind is een stichting voor mensen met een visuele beperking die graag willen hardlopen of joggen. Onder begeleiding en met hulp van super enthousiaste buddy’s wordt dit voor ze mogelijk gemaakt. Wij spraken met Irma Heijkants over de Grote Clubactie van Running Blind.

5 jaar Running Blind
Irma vertelt: “Running Blind Den Haag bestaat dit jaar 5 jaar! Na een aantal jaar hard werken, krijgt Running Blind steeds meer bekendheid. Wij doen mee aan wedstrijden, trainen wekelijks en er zijn inmiddels afdelingen door het hele land. Dat wij al 5 jaar met veel plezier trainen in Den Haag is wel een feestje waard! Om dit jubileum met een feestelijke dag te vieren, is er geld nodig. Via internet kwamen wij de Grote Clubactie tegen. We waren verbaasd dat we daar niet eerder aan hadden gedacht! Grappig om te zien dat bijna iedereen als kind loten heeft verkocht; voor de gym, de voetbal, drumband, noem maar op; en dat wij dat nu weer doen. Het blijft een fijne actie om aan mee te doen!”

Lotenverkoop
“Voor de organisatie van ons eerste lustrum, hebben wij een feestcommissie in het leven geroepen. Deze commissie bestaat uit twee slechtziende lopers en twee buddy’s. De feestcommissie heeft het voortouw genomen met de verkoop van loten, maar gelukkig stonden zij er niet alleen voor. Met de verkoop van loten hebben zij hulp gekregen van een aantal andere enthousiaste leden. Samen hebben wij ruim € 400,- opgehaald. Een bedrag waar wij erg trots op zijn.”

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel nederland

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servidesk staat voor je klaar!

Service Desk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket