Acties 2019

Ook in 2019 zijn er weer geweldige prijzen te winnen bij de Grote Clubactie voor verenigingen. Hieronder zie je een overzicht inclusief bijbehorende actievoorwaarden.

Bestel en maak kans op € 1.000,-

Wat is het?

Verzeker je vereniging van een goede start. Plaats vóór 21 augustus jullie bestelling voor de Grote Clubactie en ontvang het materiaal op 4 september. Zo hebben jullie 10 dagen de tijd om al het verkoopmateriaal uit te delen. Wanneer je het verkoopmateriaal vóór 21 augustus bestelt, maakt je vereniging ook nog eens automatisch kans op een waardebon t.w.v. € 1.000,- van Masita! Deze bon is te besteden aan bijvoorbeeld nieuwe trainingspakken, nieuwe tassen of wedstrijdshirts.

Deelname

De actie loopt tot en met dinsdag 20 augustus 2019. Plaats je bestelling en maak automatisch kans op een waardebon t.w.v. € 1.000,- van Masita!

Actievoorwaarden

Lotenverkopers

Zetten jullie leden zich in tijdens de Grote Clubactie voor de vereniging? Geef ze dan op voor leuke win-acties op de lotenverkoperspagina. Hier zijn tevens ook tips & trics te vinden voor het verkopen van nog meer loten.

Win-acties lotenverkopers

Een lot gekocht?

De trekking van de Grote Clubactie vindt dit jaar plaats op woensdag 11 december 2019. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn er in de loterij van de Grote Clubactie dit jaar weer veel mooie prijzen te winnen. Bekijk het prijzenpakket van 2019 voor iedereen die een lot heeft gekocht.

Prijzenpakket