Acties

Onderstaand vind je lopende acties van de Grote Clubactie, inclusief bijbehorende actievoorwaarden:

Win een clubtafel

#vierhetsucces en Win een clubtafel

De feestelijke onthulling van de cheque willen we een extra gouden randje geven door een clubtafel weg te geven, in de kleuren van jouw club! Wil jij kans maken op die clubtafel? Verzamel dan zoveel mogelijk clubleden en maak een creatieve foto van jullie én de cheque! Plaats de foto op Facebook of Instagram met de hashtag #vierhetsucces en maak kans op die gave clubtafel!Deelname

Wil jij naast jouw opbrengst van de Grote Clubactie ook kans maken op een gave clubtafel in de clubkleuren van jouw vereniging?
Zo doe je mee!
1. Maak een originele foto van jouw clubleden met jullie cheque.
2. Deel de foto op social media met #vierhetsucces
3. Deelnemen kan t/m 28 januari 2019.

De overige spelregels kun je lezen in de actievoorwaarden

Actievoorwaarden

Win een clinic

Win een clinic
Dit jaar zijn er voor teams en duo's leuke clinics te winnen: 
- Turnclinic van Olympisch kampioen Sanne Wevers
- Atletiekclinic van Wereldkampioen vijfkamp Nadine Broersen
- Judoclinic van Europees kampioen -70 kg Kim Polling
- Hockeyclinic van de beste hockeyer ter wereld 2015 Robert van der Horst
- Voetbalclinic van 2-voudig topscorer Eredivisie vrouwen Katja Snoeijs
- DJ Clinic in ‘s-Hertogenbosch
- Handbalclinic
- Tafeltennisclinic
- (Voetbal)Keepersclinic


Deelname
Voor deelname aan de actie ‘Win een clinic’voor bijvoorbeeld voetbal en hockey is mogelijk door met een team meer dan 200 loten te verkopen. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 12 personen. Het aantal verkochte loten, de clubnaam en de naam van het team moet worden ingevoerd op het inschrijfformulier op https://kids.clubactie.nl/win-een-clinic/  

De overige spelregels kun je lezen in de actievoorwaarden


Actievoorwaarden

Masita Teamprijs

Wat is het?
Zitten er gaten in de teamkleding van jouw club? Is de helft van de kleding zoek? Of de kleding te klein? Doe dan mee met de Masita Teamprijs. Laat ons met een foto zien waarom jóuw team nieuwe kleding nodig heeft. Uit alle inzendingen kiezen de ambassadeurs van de Grote Clubactie de winnaar van de Masita Teamprijs t.w.v. € 2.000,-. Hiermee kun je een team van jouw vereniging weer helemaal in het nieuw steken!


Deelname
De actie loopt van zaterdag 15 september 2018 t/m donderdag 22 november 2018. Stuur jullie foto in naar info@clubactie.nl o.v.v. Masita Teamprijs en de naam van je vereniging en team!

Actievoorwaarden

Kids-verkoopwedstrijd 2018

Over de Kids-verkoopwedstrijd 
De Grote Clubactie organiseert deze wedstrijd speciaal voor kinderen t/m 13 jaar. Vanaf 15 september tot en met dinsdag 11 december 2018 kun ze zichzelf inschrijven!

Inschrijven
Op zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Vanaf dan kunnen ze loten gaan verkopen. Als ze klaar zijn met het verkopen mogen ze zich inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd. Dit kunnen ze zelf doen via de Kids-website. In 2017 verkocht Fabian van SV Laren ’99 maar liefst 1.317 loten en won daarmee een Playstation 4!


Prijzenpakket

De beste lotenverkopers van 2018 maken kans op één van de 212 fantastische prijzen zoals een Playstation 4, een fiets of één van de andere prijzen.
Het prijzenpakket bestaat uit: 

– Hoofdprijs: Playstation 4
– 1x Fiets
– 42x Entreekaarten Bobbejaanland
– 5x Entreekaarten Prison Island, Kartfabrique
– 25x Masita trainingspak
– 38x Entreekaarten Body Worlds
– 100x Masita cadeaubon

Actievoorwaarden

20-loten-actie

Wat is het?
Motiveer je leden met de 20-loten-actie! Verkopen ze 20 of meer loten dan ontvangt een kortingsvoucher voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvangen ze een 2e artikel gratis bij masita.com.

Deelname
De verkoper ontvangt een voucher als hij of zij 20 of meer loten heeft verkocht. (De vouchers kun je laten uitreiken door de trainer(s), leider(s) of clubcoördinator(en).

Actievoorwaarden

Grote Clubfeest

Wat is het?
Het Superlot is een verkoopmethode, bedoeld voor verenigingen, om de verkoop van reguliere Grote Clubactie loten te bevorderen. Een Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-). De prijs van een Superlot is dan ook gelijk aan € 150,-. 80% hiervan gaat naar de club.

Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. De vereniging die Superloten verkoopt, maakt kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Ieder superlot dat verkocht wordt geeft extra kans op het winnen van deze prijs.


Deelnemen
Deelname aan de actie ‘Grote Clubfeest’ is mogelijk door de verkoop van een Superlot in de periode van zaterdag 15 september 2018 t/m donderdag 22 november 2018. Het Superlot dient geregistreerd en betaald te zijn middels een eenmalige machtiging of via contante betaling.


Prijs
Het Grote Clubactiefeest t.w.v. € 5.000,-!

Actievoorwaarden

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket