Acties

Onderstaand vindt u de lopende acties van de Grote Clubactie, inclusief bijbehorende actievoorwaarden:

Jubileumactie

Wat is het?
De Jubileumactie is bedacht om onze verenigingen te belonen voor het tijdig plaatsen van een bestelling. Vanwege ons 45-jarige bestaan in 2017 is deze actie in het leven geroepen.


Deelname
Deelname aan deze actie is mogelijk van woensdag 1 maart 2017 t/m vrijdag 15 september 2017.

Deelname aan de actie ‘Jubileumactie 2017’ is mogelijk door uiterlijk vrijdag 15 september 2017 een bestelling te plaatsen of te laten plaatsen door één van onze medewerkers op www.clubactie.nl. Als de bestelling betaald is, doet uw vereniging mee aan deze actie. Deelname is enkel geldig indien alle gegevens volledig zijn ingevuld en er op de knop ‘bestelling versturen’ is geklikt. Tevens dient de vereniging daadwerkelijk 1 of meer loten te hebben verkocht tijdens de Clubactie 2017.


Prijzen
Onder de deelnemers wordt iedere maand (te weten in de maanden: maart, april, mei, juni, juli, augustus en september 2017) 1 x € 1.000,- (hoofdprijs) en 4 x € 250,- aan geldprijzen verloot. Het prijzenpakket heeft een totaalwaarde van € 14.000,-. Schrijft een vereniging in maart in, dan dingt de vereniging zeven maal mee naar een hoofdprijs van € 1.000,- of één van de overige geldprijzen. 


Direct deelnemen / informatie aanvragen?
Wilt u direct uw bestelling plaatsen? Of eerst informatie aanvragen? Dat kan! Klik op één van de onderstaande buttons.

     


Prijswinnaars
Benieuwd wie tot nu toe de prijswinnaars zijn? Klik hier.


Actievoorwaarden

€ 250 voor je Club-actie

Wat is het?
De '€ 250 voor je Club-actie' is een actie ontwikkeld om verenigingen te stimuleren om hun resultaat van de Grote Clubactie 2016 te delen. Met de deelname maakt uw club kans op € 250 voor uw club.


Deelnemen
Deelname aan de actie ‘250 euro voor je Club-actie’ is mogelijk door uiterlijk 15 februari 2017 een foto te plaatsen op de website www.mooisteuurtje.nl. Verzamel zoveel mogelijk clubleden en maak een creatieve foto of video van jullie en de cheque met jullie opbrengst van de Grote Clubactie 2016. Plaats deze foto op social media en gebruik #mooisteuurtje of plaats deze direct op www.mooisteuurtje.nl. U kunt dit doen door uw foto of video van uw leden met de cheque kenbaar te maken op Facebook, Twitter of Instagram. 


Prijs
€ 250,- voor uw club!

De winnaar van deze actie is: Gymnastiek- en volleybalvereniging Tone Vido uit het Friese Jistrum!
Wij wensen deze club veel plezier met hun prijs!

Actievoorwaarden

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kunt u winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket