Acties

Onderstaand vindt u de lopende acties van de Grote Clubactie, inclusief bijbehorende actievoorwaarden:

Jubileumactie

Wat is het?
De Jubileumactie is bedacht om onze verenigingen te belonen voor het tijdig plaatsen van een bestelling. Vanwege ons 45-jarige bestaan in 2017 is deze actie in het leven geroepen.


Deelname
Deelname aan deze actie is mogelijk van woensdag 1 maart 2017 t/m vrijdag 15 september 2017.

Deelname aan de actie ‘Jubileumactie 2017’ is mogelijk door uiterlijk vrijdag 15 september 2017 een bestelling te plaatsen of te laten plaatsen door één van onze medewerkers op www.clubactie.nl. Als de bestelling betaald is, doet uw vereniging mee aan deze actie. Deelname is enkel geldig indien alle gegevens volledig zijn ingevuld en er op de knop ‘bestelling versturen’ is geklikt. Tevens dient de vereniging daadwerkelijk 1 of meer loten te hebben verkocht tijdens de Clubactie 2017.


Prijzen
Onder de deelnemers wordt iedere maand (te weten in de maanden: maart, april, mei, juni, juli, augustus en september 2017) 1 x € 1.000,- (hoofdprijs) en 4 x € 250,- aan geldprijzen verloot. De hoofdprijs is belastingvrij. Het prijzenpakket heeft een totaalwaarde van € 14.000,-. De Grote Clubactie neemt de kansspelbelasting voor haar rekening. Het prijzenpakket staat vermeld in de actievoorwaarden. Schrijft een vereniging in maart in, dan dingt de vereniging zeven maal mee naar een hoofdprijs van € 1.000,= of één van de overige geldprijzen. Een vereniging die in mei 2017 inschrijft en een bestelling plaatst, dingt vijf keer mee naar een hoofdprijs van € 1.000,= of één van de overige geldprijzen.


Actievoorwaarden

€ 250 voor je Club-actie

Wat is het?
De '€ 250 voor je Club-actie' is een actie ontwikkeld om verenigingen te stimuleren om hun resultaat van de Grote Clubactie 2016 te delen. Met de deelname maakt uw club kans op € 250 voor uw club.


Deelnemen
Deelname aan de actie ‘250 euro voor je Club-actie’ is mogelijk door uiterlijk 15 februari 2017 een foto te plaatsen op de website www.mooisteuurtje.nl. Verzamel zoveel mogelijk clubleden en maak een creatieve foto of video van jullie en de cheque met jullie opbrengst van de Grote Clubactie 2016. Plaats deze foto op social media en gebruik #mooisteuurtje of plaats deze direct op www.mooisteuurtje.nl. U kunt dit doen door uw foto of video van uw leden met de cheque kenbaar te maken op Facebook, Twitter of Instagram. 


Prijs
€ 250,- voor uw club!

Actievoorwaarden

20-loten-actie

Wat is het?
De 20-loten-actie is een actie speciaal ontwikkeld voor lotenverkopers om hen te belonen voor het verkopen van 20 loten of meer. De lotenverkoper ontvangt dan een gratis pretparkkaartje (Slagharen of Bobbejaanland)*, dagje Schiphol* en/of 65% korting op artikel naar keuze uit de Masita-webshop.


Deelnemen
Deelname aan de ’20-loten-actie 2016’ is mogelijk door 20 Grote Clubactie-loten of meer te verkopen. De lotenverkoper ontvangt zijn/haar coupon van de ‘20-loten-actie’ (het gratis pretparkkaartje, dagje Schiphol* en/of 65% korting op artikel naar keuze uit de Masita webshop) van zijn/haar coördinator. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ uiterlijk 1 december digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee met deze actie.


Beloningen

  • gratis pretparkkaartje Slagharen EN/OF
  • gratis pretparkkaartje Bobbejaanland EN/OF
  • Dagje Schiphol behind the scenes* EN/OF
  • 65% korting op artikel naar keuze uit de Masita-webshop.

*Geldig bij Bobbejaanland, Slagharen en Schiphol behind the scenes. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon.
Toevoeging 20-loten-actie: De voorwaarden per aanbieder staan vermeld op de coupon die de clubcoördinator uiterlijk 1 december digitaal ontvangt van de Grote Clubactie.

Let op! Meedoen aan de 20-loten-actie kon tijdens de actieperiode eind 2016. Nog geen 20-loten-voucher ontvangen en wel 20 loten of meer verkocht? De clubcoördinator van uw club kan deze aan u geven.


Actievoorwaarden

Win het Grote Clubfeest voor uw club!

Wat is het?
Het Superlot is een verkoopmethode, bedoeld voor verenigingen, om de verkoop van reguliere Grote Clubactie loten te bevorderen. Een Superlot staat gelijk aan de aankoop van 50 reguliere Grote Clubactie loten (prijs per lot is € 3,-). De prijs van een Superlot is dan ook gelijk aan
€ 150,-. 80% hiervan gaat naar de club. Superloten kunnen worden verkocht aan zowel particulieren als bedrijven. De vereniging die Superloten verkoopt, maakt kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Ieder superlot dat verkocht wordt geeft extra kans op het winnen van deze prijs.


Deelnemen
Deelname aan de actie ‘Superlot’ is mogelijk door de verkoop van een Superlot in de periode van zaterdag 1 oktober 2016 t/m donderdag 17 november 2016. Het Superlot dient geregistreerd en betaald te zijn middels een eenmalige machtiging of via contante betaling.


Prijzen
Het Superfeest t.w.v. € 5.000,-!

Let op! Meedoen aan de actie 'Grote Clubfeest' is niet meer mogelijk! 
Dit kon t/m donderdag 17 november 2016.

Het Grote Clubfeest is gewonnen door SV Laren '99. Deze vereniging was aanwezig op de hoofdlocatie van de Grote Clubavond 2016: INTERSPORT Twinsport Woerden Superstore. Zij waren blij verrast!


Actievoorwaarden

Prijsvraag Grote Clubkrant

Wat is het?
De 'Prijsvraag Grote Clubkrant' was een prijsvraag die in de Grote Clubkrant van begin 2016 heeft gestaan. Ook was deze bekend gemaakt via onze website en social media. De prijsvraag is: ‘Hoeveel Superloten denkt u dat er in 2016 verkocht worden?’. Het was een ludieke actie waarmee deelnemers een leuke teamprijs konden winnen: een splinternieuw tenue van Masita voor één compleet team.

Deelnemen
Deelname aan de actie was mogelijk door uiterlijk woensdag 7 december 2016 uw antwoord op de prijsvraag door te geven aan de Grote Clubactie via prijsvraag@clubactie.nl. De prijsvraag was: ‘Hoeveel Superloten denkt u dat er in 2016 verkocht worden?’ 

Prijzen
• Een splinternieuw tenue van Masita voor één compleet team t.w.v. maximaal € 1.500,-

Let op! Deelname aan de Prijsvraag Grote Clubkrant is niet meer mogelijk! 
Dit kon t/m woensdag 7 december 2016.
Prijswinnaars ontvangen begin 2017 bericht.


Actievoorwaarden

Kids-verkoopwedstrijd

Wat is het?
De actie ‘Kids-verkoopwedstrijd 2016’ is in het leven geroepen om lotenverkopers die landelijk bovengemiddeld goed hebben verkocht, te belonen.


Deelnemen
Deelname was mogelijk door tussen zaterdag 1 oktober 2016 en woensdag 7 december 2016 het lotenaantal door te geven via de Kids-website. Kinderen konden dit aantal zelf registreren.


Prijzen:
Hoofdprijs (1x): iPad
3x: Fiets
25x: trainingspak Masita
10x5 kaarten voor Slagharen
13x4 kaarten voor Bobbejaanland
90x kaartje voor Schiphol Behind the Scenes

Let op! Inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd is niet meer mogelijk! 
Dit kon t/m woensdag 7 december 2016.

Winnaars 2016
De twee beste lotenverkopers, waren dit jaar:
- Floor Brouwers (13 jaar) van Ruitervereniging Rozenburg (753 loten). 
- Fabian Borsen (7 jaar) van voetbalvereniging SV Laren ’99 (645 loten). 

Daarnaast vielen er nog vele lotenverkopers in de prijzen!

Actievoorwaarden

Doe mee! Schrijf direct uw vereniging in

Net als ruim 6.000 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf uw vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Wij staan voor u klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kunt u winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket