Acties

Onderstaand vind je lopende acties van de Grote Clubactie, inclusief bijbehorende actievoorwaarden:

€250 voor je club-actie

Wat is het?
De €250 voor je club-actie is een actie om clubs te motiveren om hun opbrengst te delen.

Deelname 
Deelname aan de actie ‘€250 voor je Club‐actie’ is mogelijk door uiterlijk 31 maart 2018 een creatieve foto of filmpje van jullie en de cheque met de opbrengst Grote Clubactie 2017 te plaatsen op Facebook, Twitter of Instagram. Deel deze op Facebook met @clubactie of plaats deze op de tijdlijn van onze Facebookpagina. Gebruik #clubactie voor Twitter en Instagram.


Winnaar
Onder de deelnemers wordt één prijs van €250,‐ beschikbaar gesteld. Alle inzendingen die voldoen aan de gestelde actievoorwaarden ‘€250 voor je Club‐actie’ worden beoordeeld door een jury welke bestaat uit ambassadeurs van de Nationale Grote Clubactie. De jury benoemt naar eigen inzicht één winnaar. De vereniging/organisatie waartoe de winnende inzending behoort ontvangt € 250,‐.

Actievoorwaarden

20-loten-actie

Wat is het?
De ’20-loten-actie’ is bedoeld voor verenigingen om de verkoop van Grote Clubactie loten te bevorderen. Alle verkopers die 20 of meer loten verkopen ontvangen van hun clubcoördinator een coupon voor een gratis entreekaart voor een dagje uit* en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. 

Deelname
Deelname aan deze actie is mogelijk van zaterdag 16 september 2017 t/m zaterdag 31 december 2017. Winnaars worden bepaald door de clubcoördinator. Hij/zij bepaalt of een lotenverkoper 20 loten of meer heeft verkocht. De clubcoördinator krijgt de coupons voor de ‘20-loten-actie’ digitaal opgestuurd van de Grote Clubactie. Deelnemende verenigingen doen automatisch mee met deze actie

Acties op de voucher van de 20-loten-actie
Alle deelnemers die 20 loten of meer verkopen, ontvangen een gratis entreekaart* voor Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes, Madame Tussauds en €10,- shoptegoed bij Sportboxx. De voorwaarden per actie staan vermeld op de coupon die de clubcoördinator in oktober (digitaal) ontvangt van de Grote Clubactie.

*Geldig bij Bobbejaanland, Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds. Bij Bobbejaanland 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Schiphol behind the Scenes en Madame Tussauds: 50% korting

Actievoorwaarden

Kids-verkoopwedstrijd

Wat is het?
De Kids-verkoopwedstrijd is in het leven geroepen om de beste verkopers van Nederland te belonen!

Deelname
De Kids-verkoopwedstrijd is bedoeld voor verkopers van 6 t/m 13 jaar oud. Deelname aan de actie was mogelijk van zaterdag 16 september 2017 t/m dinsdag 12 december 2017 via kids.clubactie.nl/inschrijven. Deelname was enkel geldig indien alle gegevens volledig zijn ingevuld en er op de knop ‘verzenden’ is gedrukt. Invoeren van het correct aantal verkochte loten was verplicht. Het aantal verkochte loten kan worden gecontroleerd bij de clubcoördinator.

Prijzen
Onder de deelnemers zijn inmiddels 167 prijzen verloot. Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht van ons ontvangen. Het volledige prijzenpakket is te bekijken op kids.clubactie.nl/win/verkoopwedstrijd en in het verkoopboekje.

Let op! Inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd is niet meer mogelijk! 

Actievoorwaarden

Doe mee! Schrijf direct jouw vereniging in

Net als ruim 5.500 andere clubs uit heel Nederland.

Schrijf je vereniging in

Hulp nodig bij de organisatie?


Onze servicedesk staat voor je klaar!

Servicedesk
Liever telefonisch contact?
Bel 013-4552825

Wat kun je winnen?


Koop loten en maak kans op
de hoofdprijs: € 100.000,- 

Bekijk prijzenpakket